Star Wars: A Köztársaság Fénykora – Csillaghullás

Raktárkészlet: Rendelhető
Star Wars: A Köztársaság Fénykora – Csillaghullás
Star Wars: A Köztársaság Fénykora – Csillaghullás
3 493 Ft
Részletek
Hasonló termékek
Adatok
Részletek
A Viharfellegek eloszlása után a dicső Jedi-lovagok eddigi történelmük legsötétebb óráit élik...

A Nihil néven ismert bűnszervezet fosztogatói időről-időre nekifutnak, hogy térdre kényszerítsék a fénykorát élő Köztársaságot, és bár mindig győztesen kerülnek ki a csatákból, a köztársaságiak is egyre megviseltebbek és fáradtabbak. A diadalok főként a Jediknek köszönhetőek – és az ő ügyüket semmi sem jelképezi látványosabban, mint a Csillagfény Jelzőállomás.

Az állomás a Külső Gyűrű ékköveként megtestesíti mindazt, amit a Köztársaság nyújtani tud: kulturális és tudományos központ, fényesen világító fáklya az ismeretlen sötétségében, és egyben a galaxis legtávolabbi végei felé nyújtott, segítő kéz. Túlélők és sebesültek özönlenek ide a Nihil támadásai miatt, és a jelzőállomás személyzete készen áll, hogy menedéket nyújtson minden rászorulónak.

A Jedi Rend lovagjainak és padavanjainak itt végre lehetőségük nyílik megpihenni, felépülni, és meggyászolni az elvesztett társakat. Ám a vihar, amelyről azt gondolták, hogy elvonult, javában tombol még, és csak a középpontban uralkodik viszonylagos nyugalom. Marchion Ro, a Nihil ördögien zseniális vezetője ugyanis az eddigi legravaszabb támadására készül, amelynek célja, hogy egyszer s mindenkorra kioltsa a Jedik fényét.
Hasonló termékek
Adatok
Kiadás éve
2 022
Borítóár
4990
Oldalszám
412 oldal
Kötés
Puhafedeles
Kiadó
Szukits
Szerző
Claudia Gray
Vonalkód
9789634977025
Raktárkészlet
Rendelhető
Státusz
Rendelhető (várható kiszállítás 7-42 nap)    
cib