Halo Könyvcsomag

Raktárkészlet: VAN
Halo Könyvcsomag
Halo Könyvcsomag

Tartalmazza a Halo sorozat első öt részét.

12 990 Ft
Részletek
Csomag tartalma
Hasonló termékek
Adatok
Részletek
A ​REACH BUKÁSA
A huszonhatodik században járunk. Az emberiség a Naprendszeren túlra is kirajzott, bolygók százaira, melyeket a telepesek immár otthonuknak neveznek. Az Egyesült Földi Kormány és az UNSC Űrparancsnoksága azonban csak küszködve képes egy ilyen hatalmas birodalmat kézben tartani. Miután valamennyi eszközüket kimerítették, hogy megakadályozzák a folyamatos lázongás nyílt, bolygóközi polgárháborúvá súlyosbodását, az UNSC számára csupán egyetlen remény maradt.A Haditengerészet hírszerzésénél Dr. Catherine Halsey jó ideje egy olyan projekten dolgozik, amely egyszer s mindenkorra véget vethet a konfliktusnak… s amely hetvenöt gyerek bevonásával kezdődik, köztük a hatéves fiúval, akit Johnnak neveznek. És Halsey nem is sejti, hogy egy napon ez a kisfiú lesz majd az utolsó remény egy még hatalmasabb, az egész galaxist elözönlő fenyegetéssel szemben – az elkerülhetetlen konfliktusban az idegen fajok katonai teokráciájával, a Szövetséggel. Ez a kötet John-117 Spartan, a Főnök izgalmas elő­története, és annak a legendás hősiességnek a mondája, mellyel az emberiség harcának élére állt, hogy elkerüljék a végső kipusztulást.

AZ ÁRADAT
2552. A Pillar of Autumn cirkáló, amely éppen csak megmenekül a Reachért vívott halálos ütközetből, fedélzetén a Spartan szuper katonával, John 117-tel, a Főnökkel és M.I. társával Cortanával, a Szövetség elől menekülve kétségbeesett hiperűrugrásra kényszerül. Ám az ugrást követően az utasai egy ősi rejtélyre, egy rettentő veszedelmre bukkannak az univerzum ezen távoli szegletében, egy hatalmas, mesterséges gyűrűvilágra. A legénység egyetlen esélye a túlélésre, ha kényszerleszállást hajtanak végre a felszínén, és ott ütköznek meg a Szövetség erőivel.Hamarosan azonban rá kell döbbenniük, hogy a lenyűgöző gyűrűvilágnak is megvannak a maga titkai. A százezer éves világ az Előfutárok alkotása, amit a Szövetség Halo néven imád. Számukra ez egy szent ereklye, ami beteljesítheti vallásos hadjáratukat az áhított felemelkedés felé, és semmi sem állhat útjukba, hogy megszerezzék maguknak. Főnök és Cortana kemény csaták áránjut el a Halo-gyűrű belsejébe, hogy felfedjék annak sötét tikait és valódi célját. Egy borzasztó és a Szövetségnél is veszedelmesebb ellenségre lelnek, ami nem csak a Halót, hanem az egész galaxist fenyegeti...


AZ ELSŐ CSAPÁS
A Reach elesett, minden remény elveszett, és az emberiség szembe került a lehetőséggel, hogy a Galaxisban minden élet kipusztul, de túlélték.Ez csak egyetlen eposzi ütközet volt, de a háború folytatódik.A Szövetség nem mutat irgalmat, folytatja a támadást minden emberi világ ellen, amire csak rábukkan, azonban az emberiség nagyszerű bajnoka,Spartan 117, a Főnök útjukat állja társaival: Cortanával, a mesterséges intelligenciával és az utolsó megmaradt Spartanokkal. A háború két fronton folytatódik.A Főnök elvisz egy csapat Spartant a Reach elszenesedett felszínére, az egyetlen bolygóra, amelyet valaha is otthonukként ismertek. Azonban a felszín alatt Dr. Halsey felfedez egy ősi titkot, amely megváltoztathatja a háború menetét…Ezután a Főnök és Cortana a szövetségi csatahajók gyülekezőhelye felé tart, mert az UNSC legrosszabb rémálma valóra vált: a Szövetség megismerte a Föld pozícióját, és egy hatalmas flottát indít, hogy megsemmisítse az emberiség otthonát.És mindenkit, aki szembeszáll a Próféták akaratával.

KAPCSOLATFELVÉTEL

Így kezdődött…
A 2542. évet írjuk. Az Aratás egy békés, virágzó mezőgazdasági kolónia az emberek uralta űr peremén. Csakhogy szent helyre merészkedtünk - kereszteztük az útját az agresszív, idegen birodalomnak, melyet Szövetségnek neveznek. Mindaz, ami csak egy véletlen találkozásként kezdődik egy idegen kalózhajó és egy emberi teherszállító közt, végül a kihalás szélére sodorhatja az emberi fajt.
Azonban az emberiséget megosztja a keserű polgárháború, melyet Felkelésnek neveznek. Az Aratás lakosságának túlélése így egy szakasznyi harcedzett tengerészgyalogos és az általuk kiképzett zöldfülű milicisták kezébe kerül.
Ám még ezek közül a hősök közül is kiemelkedik egyvalaki... Avery Johnson, a fiatal tengerészgyalogos törzsőrmester.
 
AZ ÓNIX SZELLEMEI
A Spartan-II program nyilvánosságra került. A szuperharcosok története, akik a Szövetség támadásainak ezreit hárították el, legendává vált.De mégis, a Spartanok hányan maradhattak?Mialatt a Főnök az ostrom alatt álló Földet védi, a Szövetség számtalan frakciója pedig folytatja az emberiség kiirtására indított hadjáratát, a Haditengerészeti Elhárítás egy szupertitkos csoportja, amelyet csak úgy neveznek, a „Hármas Részleg”, megalkot egy tervet, amellyel megszerezhetik a túléléshez szükséges időt az UNSC számára. Ehhez azonban önfeláldozó katonák százaira van szükségük… és egy Spartanra, aki sikeresen végrehajtja a küldetést.Az Ónix egy teljesen elhagyatott bolygó, amely tökéletes hely arra, hogy megvalósítsák a tervüket. Azonban amikor a Főnök elpusztítja a Halo-gyűrűt, valamit beindít az Ónix mélyén: az ősi előfutár technológia életre kel, az UNSC és a Szövetség fajai pedig versenyfutásba kezdenek, hogy megkaparintsák, és segítségével megváltoztassák a háború menetét.Csakhogy talán ennek az ébredő, ősi erőnek is megvan a maga terve.Csomag tartalma
Hasonló termékek
Adatok
Vonalkód
Halo1-5
Raktárkészlet
VAN
cib