Alan Moore, Ian Gibson: Halo Jones balladája keménytáblás képregény

-25%
Alan Moore, Ian Gibson: Halo Jones balladája keménytáblás képregény
Alan Moore, Ian Gibson: Halo Jones balladája keménytáblás képregény
5 995 Ft
Akció: 4 496 Ft
Kezdete: 2022.04.29  
Részletek
Hasonló termékek
Adatok
Részletek
Elindult ​világot látni és eljutott a csillagok közé. Olyan kalandokban volt része, amilyenekről egy átlagember még csak nem is álmodik. Pedig csak egyátlagos lány volt, aki kezébe vette a sorsát.
Halo Jones a Broncson él – egy futurisztikus nyomornegyedben, ahol se munka, se szórakozás. Arról ábrándozik, hogy egy nap kiszabadul innen, és bejárja a galaxist. De egy olyan városban, ahol a legkisebb incidensből is véres zavargás kerekedik, a bevásárlás pedig olyan életveszélyes kaland, amely hosszas tervezést és buddhista kézigránátokat igényel, a szabadságnak komoly ára van.
Halo Jones kallódó másodrendű állampolgárból az univerzumot keresztül-kasul bejáró világcsavargóvá válik, az űrhoszteszkedés és a hadsereg embertelenségének végletei között megtapasztalja a társadalmi hierarchia legalját és legtetejét, miközben végig makacsul keresi a szabadulás és a kiteljesedés lehetőségét.
A Halo Jones balladája lebilincselő sci-fi űropera egy hétköznapi nő korántsem hétköznapi életéről. Alan Moore és Ian Gibson klasszikus műve felújított kiadásban, kiszínezve kerül az olvasó elé.
„Az egyik legelső képregényklasszikus. Legalább olyan jelentős, mint a Watchmen, a V mint vérbosszú és A sötét lovag visszatér. Ha a képregények fontosságáról beszélünk, a Halo Jonesnak a lista elején kell szerepelnie.” – Neil Gaiman
Hasonló termékek
Adatok
Kiadó
Fumax
Gyártó
Fumax
Vonalkód
9789634701095
Státusz
Rendelhető (várható kiszállítás 7-42 nap)    
Webáruház készítés