Alien: Covenant - Eredet

Raktárkészlet: Rendelhető
Alien: Covenant - Eredet
Eredet

A Covenant-sorozat előzménykötete

2 723 Ft
Részletek
Hasonló termékek
Adatok
Részletek
A Covenant ​missziója a legnagyobb szabású, legfontosabb vállalkozás a Weyland-Yutani történetében. Az Origae-6-osra induló hajónak kétezer telepest kell eljuttatnia az űr ismert régióján túlra – olyan művelet ez, amely meghatározhatja a cég és az emberi faj jövőjét.
Mégis vannak olyanok, akik akár az életüket is hajlandóak feláldozni a küldetés megakadályozása érdekében. Miközben a telepeshajó már orbitális pályán kering, készen az indulásra, olyan erőszakos merényletek követik egymást, amelyekből lassan kibontakozik egy a start elszabotálását célzó összeesküvés. Jacob Branson kapitány és felesége, Daniels a hajón végzi az indulás előtti feladatokat, a biztonságiak főnöke, Daniel Lopé pedig csapata legutolsó, kulcsfontosságú tagját próbálja megtalálni a Földön. Lopé és új társa együtt indulnak el, hogy megtalálják és megfékezzék azokat, akik kárt akarnak tenni a hajóban és végeznének utasaival…
Ez egy új történet ALAN DEAN FOSTERtől, az első Alien regények írójától. Az Eredet az Alien: Covenant hivatalos előzménye, amelyből megismerhetjük azt a világot is, amelyet a telepesek maguk mögött hagytak.
Hasonló termékek
Adatok
Sorozat
Covenant
Kiadás éve
2 017
Borítóár
3890
Oldalszám
296 oldal
Kötés
Puhafedeles
Kiadó
Szukits
Szerző
Alan Dean Foster
Vonalkód
9789634974406
Raktárkészlet
Rendelhető
Státusz
Rendelhető (várható kiszállítás 7-42 nap)    
cib