Kategóriák
Fizetési megoldás
Termékinformációk

Kedves Vásárlónk!

Kérjük, hogy rendelésénél vegye figyelembe, hogy rendszerünk egyes limitált termékektől eltekintve nem kezel készletet, a rendelkezésre álló készletmennyiséget ki sem jelzi, mivel fizikai boltunk is ugyanebből az árukészletből értékesít.


Ahogy az az ÁSZF-ünkben és a termékeknél is fel van tüntetve, a termékek beszerzési ideje 7-28 nap. A legtöbb termékből ugyan tartunk raktáron is, azonban a minden esetben az adott rendelés fizikai összeszedéséig, és az erről szóló visszaigazoló e-mail kézhezvételéig a rendszer ezt jelzi ki: Rendelés alatt - várható beérkezés 7-28 nap.
Kérjük, a regisztrált fiókjába belépve kísérje figyelemmel a termékek állapotát, kollégáink itt jelzik, amennyiben valamelyik termék van készleten, és ilyenkor minden esetben a rendelés beérkezési sorrendjében félre is teszik Önnek.

Abban az esetben, amennyiben a Brexit nem nehezíti a beszerzést, illetve nem előrendelhető termékről van szó, akkor a webshopunk átlagos szállítási ideje 3-9 nap.
Köszönjük, hogy webshopunkat választotta.

Kijárási korlátozás - szigorítás
Kedves vásárlóink!
A jelenlegi vírushelyzet miatti lezárással kapcsolatban az alábbi információink vannak:
- a boltunk előreláthatólag
március 8-tól 22-ig zárva lesz.
- a webshopunk zavartalanul üzemel, a kiszállítás zavartalanul működik.
- a webshopos személyes átvétel szünetel ez idő alatt.
- az erre az időpontra tervezett megjelenéseink várhatóan zavartalanul eljutnak majd a partnereinkhez, illetve a boltunkba.
Fontos: amennyiben bármely rendelés kapcsán kiszállítást szeretne kérni, akkor ezt e-amilben lehet megtenni a tuan@tuan.hu emailcímre arról az emailről, amely regisztrálva van a rendszerünkben.
Köszönjük a megértést!
Változások a webshopban

Elérhető lett a külföldi kiszállítás!

Romániába, Szlovákiába, Horvátországba, Ausztriába, Németországba, Csehországba, Lengyelországba és Írországba elérhető lett a külföldi kiszállítás, részletek az ÁSZF-ben.

Nyitva tartás

1062 Budapest, Andrássy út 86. szám alatti könyvesboltunk nyitva tartása:

Hétfő: Zárva
Kedd: 13:00 - 19:00
Szerda: 13:00 - 19:00
Csütörtök: 13:00 - 19:00
Péntek: 13:00 - 19:00
Szombat: 10:00 - 19:00
Vasárnap: Zárva

 

Tanúsítvány
SSL Certificate
Termék részletek


Invocations (Paperback)

-10%
Rendelhető (várható kiszállítás 7-28 nap)
Invocations (Paperback)
3 600 Ft
Akció: 3 240 Ft
Kezdete: 2020.03.18  

Invocations (Paperback)

 • A Warhammer Horror anthology

  Discover tales of terror from the nightmare hellscape of the 41st Millennium and the darkest corners of the Mortal Realms. From doomed pilgrimages to monstrous confessions, this collection will chill your soul and leave you quaking in fear…

  READ IT BECAUSE
  Return to the dark places of the worlds of Warhammer for a new anthology of sinister stories that dive into the arcane, the unexpected and the downright terrifying.

  DESCRIPTION
  An Imperial Priest extracts a monstrous confession; a widower embarks on a doomed pilgrimage; a witch hunter returns to the place of his nightmares… Invocations is Black Library’s second Warhammer Horror anthology, featuring more short stories set in the chilling hellscape of the 41st Millennium and the arcane gloom of the Mortal Realms. From the whispering corridors of an abandoned medicae facility to the shrieking dungeons of ghostly castles, this collection of sinister stories further explores the unspeakable evil haunting in the worlds of Warhammer.

  CONTENTS
  The Hunt by David Annandale
  The Confession of Convict Kline by Justin D Hill
  He Feasts Forever by Lora Gray
  Stitches by Nick Kyme
  The Healer by Steven Shiel
  Blood Sacrifice by Peter McLean
  The Growing Seasons by Richard Strachan
  Supplcication by Jake Ozga
  From the Halls, the Silence by David Annandale
  A Sending from the Grave by C L Werner
  Flesh and Blood by Ray Cluley
  The Summons of Shadows by David Annandale