Kategóriák
Fizetési megoldás
Termékinformációk

Kedves Vásárlónk!

Kérjük, hogy rendelésénél vegye figyelembe, hogy rendszerünk egyes limitált termékektől eltekintve nem kezel készletet, a rendelkezésre álló készletmennyiséget ki sem jelzi, mivel fizikai boltunk is ugyanebből az árukészletből értékesít.


Ahogy az az ÁSZF-ünkben és a termékeknél is fel van tüntetve, a termékek beszerzési ideje 7-28 nap. A legtöbb termékből ugyan tartunk raktáron is, azonban a minden esetben az adott rendelés fizikai összeszedéséig, és az erről szóló visszaigazoló e-mail kézhezvételéig a rendszer ezt jelzi ki: Rendelés alatt - várható beérkezés 7-28 nap.
Kérjük, a regisztrált fiókjába belépve kísérje figyelemmel a termékek állapotát, kollégáink itt jelzik, amennyiben valamelyik termék van készleten, és ilyenkor minden esetben a rendelés beérkezési sorrendjében félre is teszik Önnek.

Abban az esetben, amennyiben a Brexit nem nehezíti a beszerzést, illetve nem előrendelhető termékről van szó, akkor a webshopunk átlagos szállítási ideje 3-9 nap.
Köszönjük, hogy webshopunkat választotta.

Kijárási korlátozás - szigorítás
Kedves vásárlóink!
A jelenlegi vírushelyzet miatti lezárással kapcsolatban az alábbi információink vannak:
- a boltunk március 6-án (szombaton 10-19 között) nyitva, utána előreláthatólag
március 8-tól 22-ig zárva lesz.
- a webshopunk zavartalanul üzemel, a kiszállítás zavartalanul működik.
- a webshopos személyes átvétel szünetel ez idő alatt.
- az erre az időpontra tervezett megjelenéseink várhatóan zavartalanul eljutnak majd a partnereinkhez, illetve a boltunkba.
Fontos: amennyiben bármely rendelés kapcsán kiszállítást szeretne kérni, akkor ezt e-amilben lehet megtenni a tuan@tuan.hu emailcímre arról az emailről, amely regisztrálva van a rendszerünkben.
Köszönjük a megértést!
Változások a webshopban

Elérhető lett a külföldi kiszállítás!

Romániába, Szlovákiába, Horvátországba, Ausztriába, Németországba, Csehországba, Lengyelországba és Írországba elérhető lett a külföldi kiszállítás, részletek az ÁSZF-ben.

Tanúsítvány
SSL Certificate
Termék részletek


Horus Heresy: Vengeful Spirit (PB)

-10%
Rendelhető (várható kiszállítás 7-28 nap)
Horus Heresy: Vengeful Spirit (PB)
3 600 Ft
Akció: 3 240 Ft
Kezdete: 2020.03.18  

Horus Heresy: Vengeful Spirit (PB)

 • A Horus Heresy novel

  Warmaster Horus leads his Legion to attack the Knight world of Molech – home of House Devine and stronghold of the Imperial Army. What will he sacrifice in pursuit of his destiny?

  READ IT BECAUSE
  He's been in the shadows since the opening trilogy, but it's finally time for Horus to reclaim his place at the forefront of his Heresy. And his plan is so jaw-droppingly audacious that it'll change the way you think about him forever..

  THE STORY
  Once the brightest star in the Imperium and always first among his primarch brothers, Horus has dragged the Space Marine Legions into the bloodiest conflict that the galaxy has ever seen. While their allies wage war on a thousand different fronts, the XVIth Legion descend upon the Knight world of Molech - home to the ruling House Devine, and a principal stronghold of the Imperial Army. The forces loyal to the Emperor stand ready to defy the Warmaster, but just what could have drawn Horus to attack such a well defended planet, and what might he be willing to sacrifice to fulfill his own dark destiny?

  Written by Graham McNeill