Kategóriák
Fizetési megoldás
Termékinformációk

Kedves Vásárlónk!

Kérjük, hogy rendelésénél vegye figyelembe, hogy rendszerünk egyes limitált termékektől eltekintve nem kezel készletet, a rendelkezésre álló készletmennyiséget ki sem jelzi, mivel fizikai boltunk is ugyanebből az árukészletből értékesít.


Ahogy az az ÁSZF-ünkben és a termékeknél is fel van tüntetve, a termékek beszerzési ideje 7-28 nap. A legtöbb termékből ugyan tartunk raktáron is, azonban a minden esetben az adott rendelés fizikai összeszedéséig, és az erről szóló visszaigazoló e-mail kézhezvételéig a rendszer ezt jelzi ki: Rendelés alatt - várható beérkezés 7-28 nap.
Kérjük, a regisztrált fiókjába belépve kísérje figyelemmel a termékek állapotát, kollégáink itt jelzik, amennyiben valamelyik termék van készleten, és ilyenkor minden esetben a rendelés beérkezési sorrendjében félre is teszik Önnek.

Abban az esetben, amennyiben a Brexit nem nehezíti a beszerzést, illetve nem előrendelhető termékről van szó, akkor a webshopunk átlagos szállítási ideje 3-9 nap.
Köszönjük, hogy webshopunkat választotta.

Kérjük Tisztelt Vásárlóinkat, hogy az Önök és munkatársaink védelme érdekében a boltban történő vásárláskor viseljenek maszkot, illetve odabent egyszerre legfeljebb 2 vásárló tartózkodjon.
Előre is köszönjük

Változások a webshopban

Elérhető lett a külföldi kiszállítás!

Romániába, Szlovákiába, Horvátországba, Ausztriába, Németországba, Csehországba, Lengyelországba és Írországba elérhető lett a külföldi kiszállítás, részletek az ÁSZF-ben.

Nyitva tartás

1062 Budapest, Andrássy út 86. szám alatti könyvesboltunk nyitva tartása:

Hétfő: Zárva
Kedd: 13:00 - 19:00
Szerda: 13:00 - 19:00
Csütörtök: 13:00 - 19:00
Péntek: 13:00 - 19:00
Szombat: 10:00 - 19:00
Vasárnap: Zárva

 

Tanúsítvány
SSL Certificate
Termék részletek


Horus Heresy: The Unremembered Empire

-10%
Horus Heresy: The Unremembered Empire
3 200 Ft
Akció: 2 880 Ft
Kezdete: 2020.08.22  

Horus Heresy: The Unremembered Empire

Book 27

 • A Horus Heresy novel

  Having weathered the Word Bearers’ attack on Calth and the subsequent Shadow Crusade against the Five Hundred Worlds, the Ultramarines primarch Roboute Guilliman now draws all loyalist forces to Macragge as he contemplates a new future for mankind.

  READ IT BECAUSE
  Perhaps the greatest secret of the Horus Heresy is revealed, as Roboute Guilliman commits an act that could be considered treachery. At the same time, primarchs converge on Macragge. Guilliman, the Lion, Vulkan and the insane Konrad Curze all in the same place... there are going to be fireworks. 

  THE STORY
  Far out on the Eastern Fringe, the realm of Ultramar stands alone. Having weathered the Word Bearers attack on Calth and the subsequent Shadow Crusade against the Five Hundred Worlds, the Ultramarines primarch Roboute Guilliman now draws all loyalist forces to Macragge as he contemplates a new future for mankind. With the arrival of more and more fugitives from the war that has engulfed the rest of the galaxy, all distinction between friend and foe is lost, isolated from Terra by fearsome warp storms, is Guilliman making a bid for power to rival even the renegade Warmaster Horus?

  Written by Dan Abnett