Kategóriák
Fizetési megoldás
Termékinformációk

Kedves Vásárlónk!

Kérjük, hogy rendelésénél vegye figyelembe, hogy rendszerünk egyes limitált termékektől eltekintve nem kezel készletet, a rendelkezésre álló készletmennyiséget ki sem jelzi, mivel fizikai boltunk is ugyanebből az árukészletből értékesít.


Ahogy az az ÁSZF-ünkben és a termékeknél is fel van tüntetve, a termékek beszerzési ideje 7-28 nap. A legtöbb termékből ugyan tartunk raktáron is, azonban a minden esetben az adott rendelés fizikai összeszedéséig, és az erről szóló visszaigazoló e-mail kézhezvételéig a rendszer ezt jelzi ki: Rendelés alatt - várható beérkezés 7-28 nap.
Kérjük, a regisztrált fiókjába belépve kísérje figyelemmel a termékek állapotát, kollégáink itt jelzik, amennyiben valamelyik termék van készleten, és ilyenkor minden esetben a rendelés beérkezési sorrendjében félre is teszik Önnek.

Abban az esetben, amennyiben a Brexit nem nehezíti a beszerzést, illetve nem előrendelhető termékről van szó, akkor a webshopunk átlagos szállítási ideje 3-9 nap.
Köszönjük, hogy webshopunkat választotta.

Kérjük Tisztelt Vásárlóinkat, hogy az Önök és munkatársaink védelme érdekében a boltban történő vásárláskor viseljenek maszkot, illetve odabent egyszerre legfeljebb 2 vásárló tartózkodjon.
Előre is köszönjük

Változások a webshopban

Elérhető lett a külföldi kiszállítás!

Romániába, Szlovákiába, Horvátországba, Ausztriába, Németországba, Csehországba, Lengyelországba és Írországba elérhető lett a külföldi kiszállítás, részletek az ÁSZF-ben.

Nyitva tartás

1062 Budapest, Andrássy út 86. szám alatti könyvesboltunk nyitva tartása:

Hétfő: Zárva
Kedd: 13:00 - 19:00
Szerda: 13:00 - 19:00
Csütörtök: 13:00 - 19:00
Péntek: 13:00 - 19:00
Szombat: 10:00 - 19:00
Vasárnap: Zárva

 

Tanúsítvány
SSL Certificate
Termék részletek


Horus Heresy: The Flight of the Eisenstein (Paperback)

-10%
Rendelhető (várható kiszállítás 7-28 nap)
Horus Heresy: The Flight of the Eisenstein (Paperback)
3 200 Ft
Akció: 2 880 Ft
Kezdete: 2020.03.18  

Horus Heresy: The Flight of the Eisenstein (Paperback)

 • A Horus Heresy novel

  Having witnessed the terrible massacre on Isstvan III, Death Guard Captain Garro seizes a ship and sets a course for Terra to warn the Emperor of Horus’s treachery.

  READ IT BECAUSE
  Not only does this novel continue the story from the epic opening trilogy, it introduces one of the key figures of the series to come: Nathaniel Garro. His destiny might be murky (and clad in grey), but for now he's a simple Death Guard captain. Find out what drove him from his Legion. Also, Rogal Dorn finds out about Horus' treachery. Spoiler: he's not happy.

  THE STORY
  Having witnessed the terrible massacre of Imperial forces on Isstvan III, Death Guard Captain Garro seizes a ship and sets a course for Terra to warn the Emperor of Horus's treachery. But when the fleeing Eisenstein is damaged by enemy fire, it becomes stranded in the warp - the realm of the Dark Powers. Can Garro and his men survive the depredations of Chaos and get his warning to the Emperor before Horus's plans reach fruition?

  Written by James Swallow