Kategóriák
Fizetési megoldás
Termékinformációk

Kedves Vásárlónk!

Kérjük, hogy rendelésénél vegye figyelembe, hogy rendszerünk egyes limitált termékektől eltekintve nem kezel készletet, a rendelkezésre álló készletmennyiséget ki sem jelzi, mivel fizikai boltunk is ugyanebből az árukészletből értékesít.


Ahogy az az ÁSZF-ünkben és a termékeknél is fel van tüntetve, a termékek beszerzési ideje 7-28 nap. A legtöbb termékből ugyan tartunk raktáron is, azonban a minden esetben az adott rendelés fizikai összeszedéséig, és az erről szóló visszaigazoló e-mail kézhezvételéig a rendszer ezt jelzi ki: Rendelés alatt - várható beérkezés 7-28 nap.
Kérjük, a regisztrált fiókjába belépve kísérje figyelemmel a termékek állapotát, kollégáink itt jelzik, amennyiben valamelyik termék van készleten, és ilyenkor minden esetben a rendelés beérkezési sorrendjében félre is teszik Önnek.

Abban az esetben, amennyiben a Brexit nem nehezíti a beszerzést, illetve nem előrendelhető termékről van szó, akkor a webshopunk átlagos szállítási ideje 3-9 nap.
Köszönjük, hogy webshopunkat választotta.

Kijárási korlátozás - szigorítás
Kedves vásárlóink!
A jelenlegi vírushelyzet miatti lezárással kapcsolatban az alábbi információink vannak:
- a boltunk március 6-án (szombaton 10-19 között) nyitva, utána előreláthatólag
március 8-tól 22-ig zárva lesz.
- a webshopunk zavartalanul üzemel, a kiszállítás zavartalanul működik.
- a webshopos személyes átvétel szünetel ez idő alatt.
- az erre az időpontra tervezett megjelenéseink várhatóan zavartalanul eljutnak majd a partnereinkhez, illetve a boltunkba.
Fontos: amennyiben bármely rendelés kapcsán kiszállítást szeretne kérni, akkor ezt e-amilben lehet megtenni a tuan@tuan.hu emailcímre arról az emailről, amely regisztrálva van a rendszerünkben.
Köszönjük a megértést!
Változások a webshopban

Elérhető lett a külföldi kiszállítás!

Romániába, Szlovákiába, Horvátországba, Ausztriába, Németországba, Csehországba, Lengyelországba és Írországba elérhető lett a külföldi kiszállítás, részletek az ÁSZF-ben.

Tanúsítvány
SSL Certificate
Termék részletek


Horus Heresy: Tales of Heresy (Paperback)

-10%
Rendelhető (várható kiszállítás 7-28 nap)
Horus Heresy: Tales of Heresy (Paperback)
3 200 Ft
Akció: 2 880 Ft
Kezdete: 2020.03.18  

Horus Heresy: Tales of Heresy (Paperback)

 • A Horus Heresy anthology

  When Horus rebelled against the Emperor, the ensuing civil war nearly destroyed the Imperium. War raged across galaxy, resulting in a struggle where death was the only victor.

  READ IT BECAUSE
  Events from the Great Crusade and the early days of the Heresy are explored in a series of short stories covering the Space Wolves, Word Bearers, World Eaters, Dark Angels, Sisters of Silence, Custodian Guard... and the Emperor himself in a unique tale that will you have questioning all your assumptions about the Master of Mankind.

  THE STORY
  When Horus the Warmaster rebelled against the Emperor, the ensuing civil war nearly destroyed the Imperium. War raged across galaxy, pitting Astartes against their battle-brothers in a struggle where death was the only victor. But long before that, the Legions struggled with their identities and the demands of the Great Crusade. From battles with alien invaders to conflicts within a Legion, and even dealing with a wayward primarch, these stories show the battles fought as the Great Crusade draws to a close and the Horus Heresy begins...

  This collection features stories of heroism and tragedy set during the Great Crusade and Horus Heresy:

  Blood Games by Dan Abnett
  Wolf at the Door by Mike Lee
  Scions of the Storm by Anthony Reynolds
  The Voice by James Swallow
  Call of the Lion by Gav Thorpe
  The Last Church by Graham McNeill
  After Desh'ea by Matthew Farrer