Herden által homályosan

-15%
Herden által homályosan

Herden által homályosan

Paul Wittgen 2.

Megjelenés: 2020.06.17

4 490 Ft
Akció: 3 817 Ft
Kezdete: 2020.06.18  
Részletek
Hasonló termékek
Adatok
Részletek

Vannak olyan horderejű események, amelyek teljesen át tudják formálni a galaxis ismert politikai térképét, és Paul Wittgen, az IMC sokat látott ezredese túl gyakran találja magát ezek középpontjában. Őt és zöldfülű dandárját ezúttal egy Templomos flotta mellé rendeli az Űrközpont. A parancs szerint egy inkvizítorral kell együtt harcolnia az Escyllion bolygórendszerében, ahol Pál Apostol állítólagos  reinkarnációja egy új szektát alapított.
Persze hamar kiderül, hogy az ügy ennél jóval bonyolultabb, és Paul kénytelen-kelletlen nagyon sok ellenfelet le kell zúzzon, mire átküzdi magát az átverések és titkok hálóján. A gondok csőstül jönnek, a crollok családostul, a csajok csapatokban, a szerelem úthengerként, Paul kezébe pedig olyan Herden kerül, aminek a laborból sem szabadott volna kijutnia.

Michael Walden (Waldmann Szabolcs) regényének lapjain, a Mysterious Universe egyik népszerű karakterének, Paul Wittgennek, a legendás Brett Shaw harcostársának kalandos élettörténete folytatódik a Hedammus újra szállban már megismert történések nyomdokán.

Hasonló termékek
Adatok
Kiadás éve
2 020
Kötés
Papírkötés
Szerző
Michael Walden
Kiadó
Tuan
Sorozat
Paul Wittgen
Vonalkód
9786156075277