Kategóriák
Kategóriák
Fizetési megoldás
Termékinformációk

Kedves Vásárlónk!

Kérjük, hogy rendelésénél vegye figyelembe, hogy rendszerünk egyes limitált termékektől eltekintve nem kezel készletet, a rendelkezésre álló készletmennyiséget ki sem jelzi, mivel fizikai boltunk is ugyanebből az árukészletből értékesít.


Ahogy az az ÁSZF-ünkben és a termékeknél is fel van tüntetve, a termékek beszerzési ideje 7-28 nap. A legtöbb termékből ugyan tartunk raktáron is, azonban a minden esetben az adott rendelés fizikai összeszedéséig, és az erről szóló visszaigazoló e-mail kézhezvételéig a rendszer ezt jelzi ki: Rendelés alatt - várható beérkezés 7-28 nap.
Kérjük, a regisztrált fiókjába belépve kísérje figyelemmel a termékek állapotát, kollégáink itt jelzik, amennyiben valamelyik termék van készleten, és ilyenkor minden esetben a rendelés beérkezési sorrendjében félre is teszik Önnek.

Abban az esetben, amennyiben a Brexit nem nehezíti a beszerzést, illetve nem előrendelhető termékről van szó, akkor a webshopunk átlagos szállítási ideje 3-9 nap.
Köszönjük, hogy webshopunkat választotta.

Kijárási korlátozás - szigorítás
Kedves vásárlóink!
A jelenlegi vírushelyzet miatti lezárással kapcsolatban az alábbi információink vannak:
- a boltunk előreláthatólag
március 8-tól 22-ig zárva lesz.
- a webshopunk zavartalanul üzemel, a kiszállítás zavartalanul működik.
- a webshopos személyes átvétel szünetel ez idő alatt.
- az erre az időpontra tervezett megjelenéseink várhatóan zavartalanul eljutnak majd a partnereinkhez, illetve a boltunkba.
Fontos: amennyiben bármely rendelés kapcsán kiszállítást szeretne kérni, akkor ezt e-amilben lehet megtenni a tuan@tuan.hu emailcímre arról az emailről, amely regisztrálva van a rendszerünkben.
Köszönjük a megértést!
Változások a webshopban

Elérhető lett a külföldi kiszállítás!

Romániába, Szlovákiába, Horvátországba, Ausztriába, Németországba, Csehországba, Lengyelországba és Írországba elérhető lett a külföldi kiszállítás, részletek az ÁSZF-ben.

Nyitva tartás

1062 Budapest, Andrássy út 86. szám alatti könyvesboltunk nyitva tartása:

Hétfő: Zárva
Kedd: 13:00 - 19:00
Szerda: 13:00 - 19:00
Csütörtök: 13:00 - 19:00
Péntek: 13:00 - 19:00
Szombat: 10:00 - 19:00
Vasárnap: Zárva

 

Tanúsítvány
SSL Certificate
Termék részletek


Everchosen Varanguard Knights Of Ruin

-10%
Rendelhető (várható kiszállítás 7-28 nap)
Everchosen Varanguard Knights Of Ruin
24 000 Ft
Akció: 21 600 Ft
Kezdete: 2017.05.04  
Everchosen Varanguard Knights Of Ruin
 • Warlords of incredible power and menace in their own right, the Varanguard have grown into creatures of immense cruelty over many lifetimes of merciless slaughter and conquest. Each individual Varanguard has led countless campaigns across numberless centuries, having risen through the ranks of Chaos upon a fountain of blood - they command the respect of mortal lords and kings, Daemon Princes and Daemon Kings, for when they ride into battle, it is at the bidding of the Everchosen alone. Their allegiance lies solely with Archaon, and the Three-Eyed King understands perfectly how to use their massive killing capacity. Where the Varanguard ride, subjugation follows.


  This multi-part plastic kit contains all the components necessary to assemble three Varanguard Knights, sinister champions of Archaon. Each knight rides a daemonic steed - a barely-recognisable, twisted mutation of a horse covered in brutal armour. The kit comes with a hammer, an axe, a sword, three spears and three shields, six heads (three bare, three helmeted) and six shoulder pads - your emissaries of Archaon will look exactly as harsh as you want them to!


  111 components in total, with three included Citadel 75x42mm Oval bases.


 • Age of Sigmar egységtípus
  Unit
  Age of Sigmar frakció
  Everchosen
  Age of Sigmar Szövetség
  Chaos
  Státusz
  Rendelhető (várható kiszállítás 7-28 nap)    
Webáruház készítés