Kategóriák
Fizetési megoldás
Termékinformációk

Kedves Vásárlónk!

Kérjük, hogy rendelésénél vegye figyelembe, hogy rendszerünk egyes limitált termékektől eltekintve nem kezel készletet, a rendelkezésre álló készletmennyiséget ki sem jelzi, mivel fizikai boltunk is ugyanebből az árukészletből értékesít.


Ahogy az az ÁSZF-ünkben és a termékeknél is fel van tüntetve, a termékek beszerzési ideje 7-28 nap. A legtöbb termékből ugyan tartunk raktáron is, azonban a minden esetben az adott rendelés fizikai összeszedéséig, és az erről szóló visszaigazoló e-mail kézhezvételéig a rendszer ezt jelzi ki: Rendelés alatt - várható beérkezés 7-28 nap.
Kérjük, a regisztrált fiókjába belépve kísérje figyelemmel a termékek állapotát, kollégáink itt jelzik, amennyiben valamelyik termék van készleten, és ilyenkor minden esetben a rendelés beérkezési sorrendjében félre is teszik Önnek.

Abban az esetben, amennyiben a Brexit nem nehezíti a beszerzést, illetve nem előrendelhető termékről van szó, akkor a webshopunk átlagos szállítási ideje 3-9 nap.
Köszönjük, hogy webshopunkat választotta.

Kijárási korlátozás - szigorítás
Kedves vásárlóink!
A jelenlegi vírushelyzet miatti lezárással kapcsolatban az alábbi információink vannak:
- a boltunk március 6-án (szombaton 10-19 között) nyitva, utána előreláthatólag
március 8-tól 22-ig zárva lesz.
- a webshopunk zavartalanul üzemel, a kiszállítás zavartalanul működik.
- a webshopos személyes átvétel szünetel ez idő alatt.
- az erre az időpontra tervezett megjelenéseink várhatóan zavartalanul eljutnak majd a partnereinkhez, illetve a boltunkba.
Fontos: amennyiben bármely rendelés kapcsán kiszállítást szeretne kérni, akkor ezt e-amilben lehet megtenni a tuan@tuan.hu emailcímre arról az emailről, amely regisztrálva van a rendszerünkben.
Köszönjük a megértést!
Változások a webshopban

Elérhető lett a külföldi kiszállítás!

Romániába, Szlovákiába, Horvátországba, Ausztriába, Németországba, Csehországba, Lengyelországba és Írországba elérhető lett a külföldi kiszállítás, részletek az ÁSZF-ben.

Tanúsítvány
SSL Certificate
Termék részletek


Endless Spells: Disciples of Tzeentch

-10%
Rendelhető (várható kiszállítás 7-28 nap)
Endless Spells: Disciples of Tzeentch
10 000 Ft
Akció: 9 000 Ft
Kezdete: 2020.05.29  

Endless Spells: Disciples of Tzeentch

 • Tzeentch is the god of magic – so it stands to reason that his endless spells would be among the Mortal Realms’ most deadly and unpredictable summoned sorceries! With this set, you'll be able to wield the might of Tzeentch’s most powerful magics for yourself. This set contains 3 Tzeentch endless spells, usable by any Tzeentch Wizard. Inside, you'll find plastic models for:

  - The Burning Sigil of Tzeentch, a bringer of mutative energies that can blast your enemies to bits or provide your own units with invaluable bonuses
  - The Tome of Eyes, an endless spell that grants the caster access to the dreaded Parchment Curse and makes their casting rolls more reliable
  - The Daemonic Simulacrum, a magical predator that excels at slaying wizards

  This set is supplied in 18 plastic components, and comes with 2x Citadel 50mm Round Bases, and 1x Citadel 105x70mm Oval Base.

 • Státusz
  Rendelhető (várható kiszállítás 7-28 nap)    
Webáruház készítés