Kategóriák
Kategóriák
Fizetési megoldás

Kérjük Tisztelt Vásárlóinkat, hogy az Önök és munkatársaink védelme érdekében a boltban történő vásárláskor viseljenek maszkot, illetve odabent egyszerre legfeljebb 2 vásárló tartózkodjon.
Előre is köszönjük

Változások a webshopban

Elérhető lett a külföldi kiszállítás!

Romániába, Szlovákiába, Horvátországba, Ausztriába, Németországba, Csehországba, Lengyelországba, Angliába és Írországba elérhető lett a külföldi kiszállítás, részletek az ÁSZF-ben.

Nyitva tartás

1062 Budapest, Andrássy út 86. szám alatti könyvesboltunk nyitva tartása:

Hétfő: Zárva
Kedd: 13:00 - 20:00
Szerda: 13:00 - 20:00
Csütörtök: 13:00 - 20:00
Péntek: 13:00 - 20:00
Szombat: 10:00 - 21:00
Vasárnap: Zárva

 

Tanúsítvány
SSL Certificate
Termék részletek


Az Elátkozott Város Társasjáték - előrendelés

-5%
Előrendelhető
Az Elátkozott Város Társasjáték - előrendelés
9 990 Ft
Akció: 9 490 Ft
Kezdete: 2020.03.18  

Az egykor még virágzó kereskedőváros valamely tornyában állva, ha körbetekintettél a háztetők felett, a város negyedei a hegyektől a tengerig nyújtóztak. A márványból emelt épületek mellett elefántcsontból, aranyból épített paloták magasodtak. A város kútjaiban víz helyett drága bor csergedezett. Lakói pompásabbnál pompásabb ruhákban jártak, és vagyonokat érő ékszereket viseltek. A város maga volt a gazdagság, azonban eljött az ítélet napja...

A Fekete Mágus megirigyelte a város gazdagságát, és szörnyű átkot szórt a lakóira és az utcáira. Az emberek, az állatok szörnyű bestiákká, a rendezett negyedek pedig átláthatatlan, folyton változó labirintussá változtak. Egy valami azonban nem változott, egy valami nem tűnt el, a Kincsek.

A drága holmik mind érintetlenül várják új, jogos tulajdonosaikat...

 • Várható megjelenés: 2019.

  Az Elátkozott város egy több játékmóddal rendelkező kártya alapú kalandjáték 1-6 fő részére.

   

  Az Elátkozott Városban a játékosok egy-egy Kalandort alakítanak, akinek a célja játékmódtól függően társaival együtt vagy nélkülük kijutni az életveszélyes labirintussá váló elhagyott, ám mégsem teljesen kihalt utcák útvesztőjéből. A Kalandoroknak a városban lakó fenevadakkal, vagy akár egymással is meg kell küzdeniük a kincsekért, miközben szintet léphetnek, fejleszthetik képességeiket.

   

  A játék tartalma:

   

  8 Kalandor-kártya

  300+ kártya

  180+ érme

  2 dobókocka

 • Státusz
  Előrendelhető    
Webáruház készítés