Kategóriák
Fizetési megoldás
Termékinformációk

Kedves Vásárlónk!

Kérjük, hogy rendelésénél vegye figyelembe, hogy rendszerünk egyes limitált termékektől eltekintve nem kezel készletet, a rendelkezésre álló készletmennyiséget ki sem jelzi, mivel fizikai boltunk is ugyanebből az árukészletből értékesít.


Ahogy az az ÁSZF-ünkben és a termékeknél is fel van tüntetve, a termékek beszerzési ideje 7-28 nap. A legtöbb termékből ugyan tartunk raktáron is, azonban a minden esetben az adott rendelés fizikai összeszedéséig, és az erről szóló visszaigazoló e-mail kézhezvételéig a rendszer ezt jelzi ki: Rendelés alatt - várható beérkezés 7-28 nap.
Kérjük, a regisztrált fiókjába belépve kísérje figyelemmel a termékek állapotát, kollégáink itt jelzik, amennyiben valamelyik termék van készleten, és ilyenkor minden esetben a rendelés beérkezési sorrendjében félre is teszik Önnek.

Abban az esetben, amennyiben a Brexit nem nehezíti a beszerzést, illetve nem előrendelhető termékről van szó, akkor a webshopunk átlagos szállítási ideje 3-9 nap.
Köszönjük, hogy webshopunkat választotta.

Kijárási korlátozás - szigorítás
Kedves vásárlóink!
A jelenlegi vírushelyzet miatti lezárással kapcsolatban az alábbi információink vannak:
- a boltunk március 6-án (szombaton 10-19 között) nyitva, utána előreláthatólag
március 8-tól 22-ig zárva lesz.
- a webshopunk zavartalanul üzemel, a kiszállítás zavartalanul működik.
- a webshopos személyes átvétel szünetel ez idő alatt.
- az erre az időpontra tervezett megjelenéseink várhatóan zavartalanul eljutnak majd a partnereinkhez, illetve a boltunkba.
Fontos: amennyiben bármely rendelés kapcsán kiszállítást szeretne kérni, akkor ezt e-amilben lehet megtenni a tuan@tuan.hu emailcímre arról az emailről, amely regisztrálva van a rendszerünkben.
Köszönjük a megértést!
Változások a webshopban

Elérhető lett a külföldi kiszállítás!

Romániába, Szlovákiába, Horvátországba, Ausztriába, Németországba, Csehországba, Lengyelországba és Írországba elérhető lett a külföldi kiszállítás, részletek az ÁSZF-ben.

Tanúsítvány
SSL Certificate
Termék részletek


Eisenhorn: Hereticus (Paperback)

-10%
Rendelhető (várható kiszállítás 7-28 nap)
Eisenhorn: Hereticus (Paperback)
3 600 Ft
Akció: 3 240 Ft
Kezdete: 2020.03.18  

Eisenhorn: Hereticus (Paperback)

 • Book 3 in the Eisenhorn series

  Inquisitor Eisenhorn returns, and this time he’s on the edge of treachery. How far can he go before he crosses the line and becomes what he is sworn to hunt?

  READ IT BECAUSE
  Eisenhorn seeks the truth behind a string of disappearances centred around a travelling carnival and a pictographer whose images are more than they seem. Inquisitor Eisenhorn has saved worlds and beaten bad guys galore, in short, he's a hero. But he's also done some dodgy things, and they're coming back to haunt him... His struggle to justify his actions (especially the daemon summoning) make this an incredibly compelling read and rounds off the trilogy perfectly.

  THE STORY
  Hunted by his former allies as a radical and enemy of the Imperium, Inquisitor Gregor Eisenhorn must fight to prove that he remains loyal as he tracks down a dangerous heretic whom the Inquisition believes dead, the dread former Inquisitor Quixos. As he grows more desperate for victory, Eisenhorn uses ever darker means to achieve his goals, but how far can he go using the weapons of the enemy until he becomes that very enemy, and no different to the traitor he hunts? The eBook and paperback editions also include the short story Backcloth for a Crown Additional.

  Written by Dan Abnett.