Kategóriák
Fizetési megoldás
Termékinformációk

Kedves Vásárlónk!

Kérjük, hogy rendelésénél vegye figyelembe, hogy rendszerünk egyes limitált termékektől eltekintve nem kezel készletet, a rendelkezésre álló készletmennyiséget ki sem jelzi, mivel fizikai boltunk is ugyanebből az árukészletből értékesít.


Ahogy az az ÁSZF-ünkben és a termékeknél is fel van tüntetve, a termékek beszerzési ideje 7-28 nap. A legtöbb termékből ugyan tartunk raktáron is, azonban a minden esetben az adott rendelés fizikai összeszedéséig, és az erről szóló visszaigazoló e-mail kézhezvételéig a rendszer ezt jelzi ki: Rendelés alatt - várható beérkezés 7-28 nap.
Kérjük, a regisztrált fiókjába belépve kísérje figyelemmel a termékek állapotát, kollégáink itt jelzik, amennyiben valamelyik termék van készleten, és ilyenkor minden esetben a rendelés beérkezési sorrendjében félre is teszik Önnek.

Abban az esetben, amennyiben a Brexit nem nehezíti a beszerzést, illetve nem előrendelhető termékről van szó, akkor a webshopunk átlagos szállítási ideje 3-9 nap.
Köszönjük, hogy webshopunkat választotta.

Kijárási korlátozás - szigorítás
Kedves vásárlóink!
A jelenlegi vírushelyzet miatti lezárással kapcsolatban az alábbi információink vannak:
- a boltunk március 6-án (szombaton 10-19 között) nyitva, utána előreláthatólag
március 8-tól 22-ig zárva lesz.
- a webshopunk zavartalanul üzemel, a kiszállítás zavartalanul működik.
- a webshopos személyes átvétel szünetel ez idő alatt.
- az erre az időpontra tervezett megjelenéseink várhatóan zavartalanul eljutnak majd a partnereinkhez, illetve a boltunkba.
Fontos: amennyiben bármely rendelés kapcsán kiszállítást szeretne kérni, akkor ezt e-amilben lehet megtenni a tuan@tuan.hu emailcímre arról az emailről, amely regisztrálva van a rendszerünkben.
Köszönjük a megértést!
Változások a webshopban

Elérhető lett a külföldi kiszállítás!

Romániába, Szlovákiába, Horvátországba, Ausztriába, Németországba, Csehországba, Lengyelországba és Írországba elérhető lett a külföldi kiszállítás, részletek az ÁSZF-ben.

Tanúsítvány
SSL Certificate
Termék részletek


Easy to Build: Reikenor the Grimhailer

-10%
Rendelhető (várható kiszállítás 7-28 nap)
Easy to Build: Reikenor the Grimhailer
10 000 Ft
Akció: 9 000 Ft
Kezdete: 2020.03.18  

Easy to Build: Reikenor the Grimhailer

 • Once a sorcerer-king rich in the knowledge of amethyst magic, Reikenor ran afoul of Nagash. Now, in undeath, the Grimhailer is cursed to serve the Great Necromancer, acting as his chief reaper of souls. There are few sights more ominous than the macabre wraith-wizard atop his winged steed, lit by the eerie light of his corpse candles. Through his incantations, Reikenor can summon a wraithstorm – a cyclone of amethyst magic that stirs those souls recently separated from their bodies. His spell incites them to savagely attack their former comrades, a hurricane that hacks and pulls down the living; thus is a dark vengeance delivered to those who would thwart Nagash. 

  Designed to be as easy as possible to assemble for new hobbyists while being detailed enough for the hardiest veteran to appreciate, this kit assembles Reikenor the Grimhailer, mounted on his steed, the Nightmare Kyallaron. Push-fit, with no glue required, this kit is incredibly straightforward to put together and comes on pre-coloured turquoise plastic. 

  Reikenor the Grimhailer is an impressively aggressive-looking and sinister Nighthaunt miniature. His ethereal form is clad in a tattered cloak, beneath which is visible a skeletal mask, and thin arms grasping his weapon – a great scythe known as Fellreaper, which features a grave-sand filled hourglass hanging from a chain – and the reins of his mount, a winged Nightmare named Kyallaron. This steed is magnificent, despite its necrotic status – large, tattered wings sprout from its back, and on the whole it has the appearance of impressively muscular power, even with its ribs visible and its legs being nothing more than bone. Its armoured helm is covered in dripping corpse candles, as is Reikenor’s, and the whole miniature is depicted swooping low over a graveyard scene, a sinister winged skeleton statue providing the support. 

  This kit comes as 11 components, and is supplied with a Citadel 75mm Oval scenic base.

 • Age of Sigmar egységtípus
  Hero
  Age of Sigmar frakció
  Nighthaunt
  Age of Sigmar Szövetség
  Death
  Státusz
  Rendelhető (várható kiszállítás 7-28 nap)    
Webáruház készítés