Kategóriák
Kategóriák
Fizetési megoldás

Kérjük Tisztelt Vásárlóinkat, hogy az Önök és munkatársaink védelme érdekében a boltban történő vásárláskor viseljenek maszkot, illetve odabent egyszerre legfeljebb 2 vásárló tartózkodjon.
Előre is köszönjük

Változások a webshopban

Elérhető lett a külföldi kiszállítás!

Romániába, Szlovákiába, Horvátországba, Ausztriába, Németországba, Csehországba, Lengyelországba, Angliába és Írországba elérhető lett a külföldi kiszállítás, részletek az ÁSZF-ben.

Nyitva tartás

1062 Budapest, Andrássy út 86. szám alatti könyvesboltunk nyitva tartása:

Hétfő: Zárva
Kedd: 13:00 - 20:00
Szerda: 13:00 - 20:00
Csütörtök: 13:00 - 20:00
Péntek: 13:00 - 20:00
Szombat: 10:00 - 21:00
Vasárnap: Zárva

 

Tanúsítvány
SSL Certificate
Termék részletek


Játékosok Kézikönyve - PHB - előrendelés

-15%
Előrendelhető
Játékosok Kézikönyve - PHB - előrendelés
16 990 Ft
Akció: 14 442 Ft
Kezdete: 2020.06.13   Vége: 2020.11.30

Dungeons and Dragons Játékosok Kézikönyve - PHB - előrendelés

Várható Megjelenés: 2020.11.30.

 • Készíts karaktereket a világ legnagyszerűbb szerepjátékában!

  A Játékosok Kézikönyve elengedhetetlen kellék minden DUNGEONS&DRAGONS szerepjátékos számára.
  A kötetben megtalálsz minden információt, amire a karakteralkotáshoz és fejlesztéshez, a hátterekhez és képességekhez, a felfedezéshez és harchoz, a felszerelésekhez és varázslatokhoz, illetve sok minden máshoz szükséged lehet.

  A könyv segítségével a D&D univerzum legikonikusabb fajaiba és kasztjaiba tartozó, izgalmas karakterek sokaságát alkothatod meg.

  A DUNGEONS&DRAGONS kaput nyit a kalandok világába. Barangolj be ódon romokat és halálos kazamatákat. Küzdj meg szörnyekkel, miközben legendás kincsek után kutatsz. Gyűjts tapasztalatot és növeld a hatalmad, miközben társaid oldalán felfedezetlen vidékeket jártok be.

  A Dungeons & Dragons szerepjátékban a barátaiddal együtt írhatod a saját legendátokat. A kalandmester vezetésével karaktereket hozhattok létre, és eljátszhatjátok a szerepeiteket egy történetben. Kockákkal dobva, térképeken navigálva vehettek részt egy olyan kalandban, aminek csak a képzeletetek szab határt.


  A Player's Handbook – Játékosok kézikönyve – az első és legalapvetőbb a három D&D szabálykönyv közül; a Monster Manual és a Dungeon Master's Guide, a másik két szabálykönyv is hetekben belül előrendelhetővé válik magyar nyelven is.


  A Player's Handbook a játék sarokköve, a D&D ötödik kiadásának alapszabályait tartalmazza – javasolt kezdőknek és veteránoknak egyaránt.
  - A Játékosok Kézikönyve bemutatja, hogyan hozhatsz létre Dungeons & Dragons karaktereket - a szerepet, amelyet a D&D világban játszol.

  - A Dungeons & Dragons a világ legnagyobb szerepjátéka. Az 1974-ben létrehozott D&D átalakította a játékkultúrát azáltal, hogy a tradicionális fantáziajátékokat keverte miniatúrákkal és a harci játékok rendszerével.

   

   

  A Gale Force Nice és GF9 TM Gale Froce Nine, LLC. DUNGEONS & DRAGONS, WIZARDS OF THE COAST  és a hozzájuk tartozó logók a Wizards of the Coast LLC. Védjegyei az Egyesült Államokban és más országokban egyaránt. 
  © 2020 Wizards. Engedéllyel történő használat. Minden jog fenntartva. Hasbro által engedélyezve.
 • Kiadás éve
  2 020
  Kötés
  Keménykötés
  Kiadó
  Tuan
  Státusz
  Előrendelhető    
Webáruház készítés