Játékosok Kézikönyve - PHB - előrendelés

-15%
Játékosok Kézikönyve - PHB - előrendelés

Dungeons and Dragons Játékosok Kézikönyve - PHB - előrendelés

Várható Megjelenés: bizonytalan

Utolsó hírünk

Letölthető karakterlap

16 990 Ft
Akció: 14 442 Ft
Kezdete: 2020.06.13  
Részletek
Hasonló termékek
Adatok
Részletek

Készíts karaktereket a világ legnagyszerűbb szerepjátékában!

A Játékosok Kézikönyve elengedhetetlen kellék minden DUNGEONS&DRAGONS szerepjátékos számára.
A kötetben megtalálsz minden információt, amire a karakteralkotáshoz és fejlesztéshez, a hátterekhez és képességekhez, a felfedezéshez és harchoz, a felszerelésekhez és varázslatokhoz, illetve sok minden máshoz szükséged lehet.

A könyv segítségével a D&D univerzum legikonikusabb fajaiba és kasztjaiba tartozó, izgalmas karakterek sokaságát alkothatod meg.

A DUNGEONS&DRAGONS kaput nyit a kalandok világába. Barangolj be ódon romokat és halálos kazamatákat. Küzdj meg szörnyekkel, miközben legendás kincsek után kutatsz. Gyűjts tapasztalatot és növeld a hatalmad, miközben társaid oldalán felfedezetlen vidékeket jártok be.

A Dungeons & Dragons szerepjátékban a barátaiddal együtt írhatod a saját legendátokat. A kalandmester vezetésével karaktereket hozhattok létre, és eljátszhatjátok a szerepeiteket egy történetben. Kockákkal dobva, térképeken navigálva vehettek részt egy olyan kalandban, aminek csak a képzeletetek szab határt.


A Player's Handbook – Játékosok kézikönyve – az első és legalapvetőbb a három D&D szabálykönyv közül; a Monster Manual és a Dungeon Master's Guide, a másik két szabálykönyv is hetekben belül előrendelhetővé válik magyar nyelven is.


A Player's Handbook a játék sarokköve, a D&D ötödik kiadásának alapszabályait tartalmazza – javasolt kezdőknek és veteránoknak egyaránt.
- A Játékosok Kézikönyve bemutatja, hogyan hozhatsz létre Dungeons & Dragons karaktereket - a szerepet, amelyet a D&D világban játszol.

- A Dungeons & Dragons a világ legnagyobb szerepjátéka. Az 1974-ben létrehozott D&D átalakította a játékkultúrát azáltal, hogy a tradicionális fantáziajátékokat keverte miniatúrákkal és a harci játékok rendszerével.

 

Letölthető karakterlap

 

A Gale Force Nice és GF9 TM Gale Froce Nine, LLC. DUNGEONS & DRAGONS, WIZARDS OF THE COAST  és a hozzájuk tartozó logók a Wizards of the Coast LLC. Védjegyei az Egyesült Államokban és más országokban egyaránt. 
© 2020 Wizards. Engedéllyel történő használat. Minden jog fenntartva. Hasbro által engedélyezve.
Hasonló termékek
Adatok
Kiadás éve
2 020
Kötés
Keménykötés
Kiadó
Tuan
Vonalkód
phb
Státusz
Előrendelhető