Dr. ​Moreau serege - puhafedeles

Dr. ​Moreau serege - puhafedeles

Dr. ​Moreau serege - puhafedeles

A Sherlock Holmes sorozat 2.kötete

3 500 Ft
Részletek
Hasonló termékek
Adatok
Részletek

Több ​helyütt is szétmarcangolt holttestekre bukkannak London utcáin és a Temzében. A szörnyű sebekre úgy tűnik nincs más magyarázat: a rémtetteket csakis valamilyen rettenetes fenevadak követhették el.
Sherlock Holmest ezúttal bátyja, Mycroft keresi fel, akinek meggyőződése, hogy az áldozatokat névjegynek szánták, és az elkövető nem lehet más, mint Dr. Moreau, az élveboncolás ismert képviselője. A hirhedt tudós sokáig a brit kormánynak dolgozott, de miután kísérletei egyre hevesebb ellenállást váltottak ki, végül leállították munkáját. Ám Mycroft szerint Moreau nem szüntette be a kutatásait, ezért megbízza testvérét, hogy a doktor nyomára bukkanjon, mielőtt az általa teremtett szörnyek végleg elszabadulnak.

Sherlock Holmes alakját Arthur Conan Doyle teremtette meg 1887-ben. A híres detektív olyan népszerűségre tett szert, hogy a szerző halála után számos író folytatta a kalandok sorát. Önálló regényekből álló sorozatunkkal a magyar olvasók számára is szeretnénk néhányat elérhetővé tenni a legjobb történetek közül.

Hasonló termékek
Adatok
Oldalszám
326 oldal
Kiadás éve
2 018
Kötés
Papírkötés
Kiadó
Szukits
Sorozat
Sherlock Holmes
Státusz
Rendelhető (várható kiszállítás 7-28 nap)    
Webáruház készítés