Kategóriák
Fizetési megoldás
Termékinformációk

Kedves Vásárlónk!

Kérjük, hogy rendelésénél vegye figyelembe, hogy rendszerünk egyes limitált termékektől eltekintve nem kezel készletet, a rendelkezésre álló készletmennyiséget ki sem jelzi, mivel fizikai boltunk is ugyanebből az árukészletből értékesít.


Ahogy az az ÁSZF-ünkben és a termékeknél is fel van tüntetve, a termékek beszerzési ideje 7-28 nap. A legtöbb termékből ugyan tartunk raktáron is, azonban a minden esetben az adott rendelés fizikai összeszedéséig, és az erről szóló visszaigazoló e-mail kézhezvételéig a rendszer ezt jelzi ki: Rendelés alatt - várható beérkezés 7-28 nap.
Kérjük, a regisztrált fiókjába belépve kísérje figyelemmel a termékek állapotát, kollégáink itt jelzik, amennyiben valamelyik termék van készleten, és ilyenkor minden esetben a rendelés beérkezési sorrendjében félre is teszik Önnek.

Abban az esetben, amennyiben a Brexit nem nehezíti a beszerzést, illetve nem előrendelhető termékről van szó, akkor a webshopunk átlagos szállítási ideje 3-9 nap.
Köszönjük, hogy webshopunkat választotta.

Kijárási korlátozás - szigorítás
Kedves vásárlóink!
A jelenlegi vírushelyzet miatti lezárással kapcsolatban az alábbi információink vannak:
- a boltunk március 6-án (szombaton 10-19 között) nyitva, utána előreláthatólag
március 8-tól 22-ig zárva lesz.
- a webshopunk zavartalanul üzemel, a kiszállítás zavartalanul működik.
- a webshopos személyes átvétel szünetel ez idő alatt.
- az erre az időpontra tervezett megjelenéseink várhatóan zavartalanul eljutnak majd a partnereinkhez, illetve a boltunkba.
Fontos: amennyiben bármely rendelés kapcsán kiszállítást szeretne kérni, akkor ezt e-amilben lehet megtenni a tuan@tuan.hu emailcímre arról az emailről, amely regisztrálva van a rendszerünkben.
Köszönjük a megértést!
Változások a webshopban

Elérhető lett a külföldi kiszállítás!

Romániába, Szlovákiába, Horvátországba, Ausztriába, Németországba, Csehországba, Lengyelországba és Írországba elérhető lett a külföldi kiszállítás, részletek az ÁSZF-ben.

Tanúsítvány
SSL Certificate
Termék részletek


Dawn of Fire: The Gate of Bones (Paperback)

-10%
Rendelhető (várható kiszállítás 7-28 nap)
Dawn of Fire: The Gate of Bones (Paperback)
3 600 Ft
Akció: 3 240 Ft
Kezdete: 2021.01.30  

Dawn of Fire: The Gate of Bones (Paperback)

 • Book 2 of the Dawn of Fire series

  As the Indomitus Crusade spreads across the Imperium Sanctus, the cardinal world Gathalamor is caught in the grip of war – but when an ancient evil is unearthed, the entire crusade is threatened…

  READ IT BECAUSE
  With the crusade in full flow, get your first look at the full scale of the horrors inflicted upon the Imperium and the determination of Guilliman to defeat them and reunite the Emperor's realm.

  THE STORY
  As the Indomitus Crusade begins, fleets of mighty warships leave Terra on a vital quest to stabilise Imperium Sanctus in the wake of the Great Rift. The returned primarch, Roboute Guilliman, leads a huge force towards the shrine world of Gathalamor, where stable warp routes will allow the flotilla to spread across the beleaguered southern half of the Imperium.

  But grave tidings reach the Imperial Regent’s ears. Warnings from an ancient race, and eerie silence from the army tasked with holding Gathalamor until his arrival, lead Guilliman to send a reconnaissance mission to the world, at its head, Shield-Captain Achallor of the Adeptus Custodes.

  Achallor discovers a world on the brink: a beaten Imperial force and sinister agents of Abaddon the Despoiler who have unearthed an ancient evil – a weapon that when harnessed not only threatens the primarch, but perhaps the holy Throne of Terra itself…

  Written by Andy Clark