Kategóriák
Fizetési megoldás
Termékinformációk

Kedves Vásárlónk!

Kérjük, hogy rendelésénél vegye figyelembe, hogy rendszerünk egyes limitált termékektől eltekintve nem kezel készletet, a rendelkezésre álló készletmennyiséget ki sem jelzi, mivel fizikai boltunk is ugyanebből az árukészletből értékesít.


Ahogy az az ÁSZF-ünkben és a termékeknél is fel van tüntetve, a termékek beszerzési ideje 7-28 nap. A legtöbb termékből ugyan tartunk raktáron is, azonban a minden esetben az adott rendelés fizikai összeszedéséig, és az erről szóló visszaigazoló e-mail kézhezvételéig a rendszer ezt jelzi ki: Rendelés alatt - várható beérkezés 7-28 nap.
Kérjük, a regisztrált fiókjába belépve kísérje figyelemmel a termékek állapotát, kollégáink itt jelzik, amennyiben valamelyik termék van készleten, és ilyenkor minden esetben a rendelés beérkezési sorrendjében félre is teszik Önnek.

Abban az esetben, amennyiben a Brexit nem nehezíti a beszerzést, illetve nem előrendelhető termékről van szó, akkor a webshopunk átlagos szállítási ideje 3-9 nap.
Köszönjük, hogy webshopunkat választotta.

Kérjük Tisztelt Vásárlóinkat, hogy az Önök és munkatársaink védelme érdekében a boltban történő vásárláskor viseljenek maszkot, illetve odabent egyszerre legfeljebb 2 vásárló tartózkodjon.
Előre is köszönjük

Változások a webshopban

Elérhető lett a külföldi kiszállítás!

Romániába, Szlovákiába, Horvátországba, Ausztriába, Németországba, Csehországba, Lengyelországba és Írországba elérhető lett a külföldi kiszállítás, részletek az ÁSZF-ben.

Nyitva tartás

1062 Budapest, Andrássy út 86. szám alatti könyvesboltunk nyitva tartása:

Hétfő: Zárva
Kedd: 13:00 - 19:00
Szerda: 13:00 - 19:00
Csütörtök: 13:00 - 19:00
Péntek: 13:00 - 19:00
Szombat: 10:00 - 19:00
Vasárnap: Zárva

 

Tanúsítvány
SSL Certificate
Termék részletek


City of Light (Paperback)

-10%
Rendelhető (várható kiszállítás 7-28 nap)
City of Light (Paperback)
3 600 Ft
Akció: 3 240 Ft
Kezdete: 2020.06.20  

City of Light (Paperback)

 • Book 3 in the Mephiston series

  Deep in Imperium Nihilus, Blood Angels Chief Librarian Mephiston and his comrades are drawn into battle with a cabal of Thousand Sons sorcerers – with worlds at stake and hidden truths threatening to overwhelm him, this is Mephiston's darkest hour…

  READ IT BECAUSE
  Experience a battle of psychic might in the Dark Imperium, and witness Mephiston taking on his greatest challenges ever, physically, mentally and emotionally.

  THE STORY
  Having fought during the devastation of Baal, Mephiston and a cohort of Blood Angels are drawn by cryptic visions to a war-torn world on the cusp of the Great Rift. Here, the sorcerers of the Thousand Sons seek to unite nine Silver Towers and bring about a ritual that will empower their master, the daemon-primarch Magnus. The ritual must be prevented, lest the entire sub-sector be cast into Chaos. Mephiston faces a challenge like no other, of his strength and his will, confronting a hidden truth that threatens to expose him to his darkest fears.

  Written by Darius Hinks