Kategóriák
Fizetési megoldás

Kérjük Tisztelt Vásárlóinkat, hogy az Önök és munkatársaink védelme érdekében a boltban történő vásárláskor viseljenek maszkot, illetve odabent egyszerre legfeljebb 2 vásárló tartózkodjon.
Előre is köszönjük

Változások a webshopban

Elérhető lett a külföldi kiszállítás!

Romániába, Szlovákiába, Horvátországba, Ausztriába, Németországba, Csehországba, Lengyelországba, Angliába és Írországba elérhető lett a külföldi kiszállítás, részletek az ÁSZF-ben.

Nyitva tartás

1062 Budapest, Andrássy út 86. szám alatti könyvesboltunk nyitva tartása:

Hétfő: Zárva
Kedd: 13:00 - 19:00
Szerda: 13:00 - 19:00
Csütörtök: 13:00 - 19:00
Péntek: 13:00 - 19:00
Szombat: 10:00 - 19:00
Vasárnap: Zárva

 

Tanúsítvány
SSL Certificate
Termék részletek


Birodalmi osztag - Mysterious Universe antológia

-15%
Birodalmi osztag - Mysterious Universe antológia
1 890 Ft
Akció: 1 607 Ft
Kezdete: 2020.03.18  
  • A kötetben hat író hét novelláját olvashatják a sci-fi kedvelők.

    Harrison Fawcett novellájának hőse kivételesen nem Brett Shaw, hanem a Katedrális egy hadnagya, s ezzel az olvasó Fawcett nagysikerű Katedrális-köteteinek előzményét kapja kézbe, a legenda tovább kerekedik. Böszörményi Gyula címadó írása három gárdista bujkálását és elhatalmasodó őrületét mutatja be egy olyan bolygón, ahova a katonák csak pusztítani jöttek. I. M. Brod a Novus Ordo Seclorum korából villant fel két történetet, az egyikben a Mars kolonizálása, a másikban Las Vegas és a szerencsejátékok 23. századi világa formálódik ki. Thomas A. Tyler a Turáni Csillagszövetség egy száműzött íjászmesterének küldetését vetette papírra, míg Dave Howard mutáns főhőse görcsösen igyekszik megölni a klánvezérének halálát okozó York Ketchikant, és ezért a fél világegyetemet is hajlandó beutazni. Végezetül Anthony Sheenard egy könnyed, ezredvégi krimije zárja a kötetet a Dr. Jackill és Mr. Wyde – az örök túlélő, York Ketchikan elbeszélésében.