Kategóriák
Fizetési megoldás

Kedves Vásárlóink!

A kijárási korlátozás miatt könyvesboltunk 2020.04.11-ig zárva tart.

Webshopunk és a csomagküldés továbbra is üzemel.

Változások a webshopban

Elérhető lett a külföldi kiszállítás!

Romániába, Szlovákiába, Horvátországba, Ausztriába, Németországba, Csehországba, Lengyelországba, Angliába és Írországba elérhető lett a külföldi kiszállítás, részletek az ÁSZF-ben.

Tanúsítvány
SSL Certificate
Termék részletek


Az Ónix szellemei

-15%
Az Ónix szellemei
 • Az Ónix szellemei
 • Az Ónix szellemei
3 490 Ft
Akció: 2 967 Ft
Kezdete: 2020.03.18  
A Halo-sorozat 4. része
 • A Spartan-II program nyilvánosságra került. A szuperharcosok története, akik a Szövetség támadásainak ezreit hárították el, legendává vált.
  De mégis, a Spartanok hányan maradhattak?
  Mialatt a Főnök az ostrom alatt álló Földet védi, a Szövetség számtalan frakciója pedig folytatja az emberiség kiirtására indított hadjáratát, a Haditengerészeti Elhárítás egy szupertitkos csoportja, amelyet csak úgy neveznek, a „Hármas Részleg”, megalkot egy tervet, amellyel megszerezhetik a túléléshez szükséges időt az UNSC számára. Ehhez azonban önfeláldozó katonák százaira van szükségük… és egy Spartanra, aki sikeresen végrehajtja a küldetést.
  Az Ónix egy teljesen elhagyatott bolygó, amely tökéletes hely arra, hogy megvalósítsák a tervüket. Azonban amikor a Főnök elpusztítja a Halo-gyűrűt, valamit beindít az Ónix mélyén: az ősi előfutár technológia életre kel, az UNSC és a Szövetség fajai pedig versenyfutásba kezdenek, hogy megkaparintsák, és segítségével megváltoztassák a háború menetét.
  Csakhogy talán ennek az ébredő, ősi erőnek is megvan a maga terve.
 • Oldalszám
  336 oldal
  Kiadás éve
  2 017
  Kötés
  Papírkötés
  Szerző
  Eric Nylund
  Kiadó
  Tuan
Webáruház készítés