Árnyak ébredése - antikvár

-15%
Árnyak ébredése - antikvár

Árnyak ébredése - antikvár

A Bowman-trilógia 2. kötete

3 990 Ft
Akció: 3 390 Ft
Kezdete: 2021.05.26  
Részletek
Hasonló termékek
Részletek

A ​20. század a szabadság kora volt az emberiség százezer éves történelmében. Legyőzték a zsarnokokat, birtokba vettek vizet és levegőt, és az újabb technikai forradalom győztesei végül kimerészkedtek a végtelen űrbe. Valóra váltak az álmok.

A 21. század azonban újabb háborúkat hozott. Az egyén és az információ háborúját. Ezeket a csatákat nem a lövészárokban vívják, vívjuk meg, hanem otthon, a városokban és az utcákon, a munkahelyen és az éttermekben; bárhol, ahol az ember hétköznapi élete során megfordul. Ennek a háborúnak a győztesei pedig elképzelhetetlenül nagy hatalomra tesznek szert. A legyőzöttek pedig nem tehetnek mást, mint imádkoznak egy új álomért, egy újabb szabadságért, egy új világért.

A kétszeres Zsoldos Péter díjjal jutalmazott író, Szélesi Sándor (Anthony Sheenard) Árnyak ébredése című tudományos-fantasztikus regénye ebbe a korba, a Novus Ordo Seclorum korába kalauzolja el az olvasót.

A technokrácia és a gazdasági világ összefonódásából a 22. században kiemelkedett egy új nemesi rend, amely hatalmát egyaránt köszönhette elképzelhetetlenül hatalmas vagyonának és a világban megsokasodó misztikus jelenéseknek. Az Árnyak ébredése című regény a 2005-ben megjelent, és az év legjobb fantasztikus művének választott Sötétség előtt önállóan is olvasható folytatása, része a nemzetközi hírű magyar sorozat, a Mysterious Universe világának.

Hasonló termékek
Webáruház készítés