Alien: Covenant - Eredet

Alien: Covenant - Eredet

Eredet

A Covenant-sorozat előzménykötete

3 890 Ft
Részletek
Hasonló termékek
Adatok
Részletek

A Covenant ​missziója a legnagyobb szabású, legfontosabb vállalkozás a Weyland-Yutani történetében. Az Origae-6-osra induló hajónak kétezer telepest kell eljuttatnia az űr ismert régióján túlra – olyan művelet ez, amely meghatározhatja a cég és az emberi faj jövőjét.

Mégis vannak olyanok, akik akár az életüket is hajlandóak feláldozni a küldetés megakadályozása érdekében. Miközben a telepeshajó már orbitális pályán kering, készen az indulásra, olyan erőszakos merényletek követik egymást, amelyekből lassan kibontakozik egy a start elszabotálását célzó összeesküvés. Jacob Branson kapitány és felesége, Daniels a hajón végzi az indulás előtti feladatokat, a biztonságiak főnöke, Daniel Lopé pedig csapata legutolsó, kulcsfontosságú tagját próbálja megtalálni a Földön. Lopé és új társa együtt indulnak el, hogy megtalálják és megfékezzék azokat, akik kárt akarnak tenni a hajóban és végeznének utasaival…

Ez egy új történet ALAN DEAN FOSTERtől, az első Alien regények írójától. Az Eredet az Alien: Covenant hivatalos előzménye, amelyből megismerhetjük azt a világot is, amelyet a telepesek maguk mögött hagytak.

Hasonló termékek
Adatok
Oldalszám
296 oldal
Kiadás éve
2 017
Kötés
Papírkötés
Szerző
Alan Dean Foster
Kiadó
Szukits
Sorozat
Covenant
Státusz
Rendelhető (várható kiszállítás 7-28 nap)    
Webáruház készítés