Alias: Jessica Jones 1. (keménytáblás képregény)

Alias: Jessica Jones 1. (keménytáblás képregény)

Alias: Jessica Jones 1. (keménytáblás képregény)

Tartalmazza: Alias 1-9. szám

5 495 Ft
Részletek
Hasonló termékek
Adatok
Részletek

Bemutatjuk ​Jessica Jonest

Egyszer régen jelmezes szuperhős volt – bár nem épp a legjobb. Képességeit egy lapon sem lehetett emlegetni a Marvel Univerzumot benépesítő álruhás legendákéval. Egyszerűen képtelen volt megtalálni a helyét köztük. Az azóta lecsúszott, önpusztító Bosszúangyal-jelölt ma már az Alias nyomozóiroda – a szuperhumán esetekre is specializálódott magánnyomozó kisvállalkozás – tulajdonosa és egyetlen alkalmazottja. Amint akaratlanul kideríti az egyik legnagyobb hős személyazonosságát, Jessica egy csapásra feláldozhatóvá válik. Éles elméje, képességei és intelligenciája segítségével átmenetileg talán túlélheti a viszontagságokat. Azonban a legmagasabb körökig érő összeesküvés közepébe csöppen, a kérdés pedig az, vajon túl sok hidat égetett-e fel maga mögött ahhoz, hogy segítségért folyamodhasson a régi barátaihoz…

Az Alias nemcsak első osztályú krimi és lélegzetelállító thriller, de a Marvel hangsúlyosan felnőtt közönségnek szánt alkiadója, a MAX Comics nyitányaként egyenesen képregénytörténeti mérföldkő: nagy kiadó korábban csak elvétve vállalt fel olyan kemény témákat, jeleneteket és szövegezést a saját univerzumában, mint ami Jessica Jones világát jellemzi.

A képregény alapján készült a Netflix hatalmas sikerű Jessica Jones-sorozata, amely az alkoholista, láncdohányos nyomozónőt azonnal a legnépszerűbb Marvel-karakterek közé juttatta.

Hasonló termékek
Adatok
Oldalszám
216 oldal
Kiadás éve
2 018
Kötés
Keménytáblás
Szerző
Brian Michael Bendis
Kiadó
Fumax
Státusz
Rendelhető (várható kiszállítás 7-28 nap)    
Webáruház készítés