A Júdás császár hagyatéka

-15%
A Júdás császár hagyatéka

Dwayne Hudson: A Júdás császár hagyatéka

Megjelenés: 2019.04.16

3 990 Ft
Akció: 3 392 Ft
Kezdete: 2020.03.18  
Részletek
Hasonló termékek
Adatok
Részletek

Christophe Becket, egy aprócska csillagállam propagandafőnökét az uralkodó meggyilkolásával vádolják. Menekülni kényszerül, de ha ez még nem volna elég, a fejében az ismert világegyetem legnagyobb hírszerzési anyaga lapul, amivel birodalmakat emelhet fel vagy pusztíthat el. Ennek köszönhetően Beck egy titokzatos csoportnak, a fél galaxist irányító Érdekeltségnek is a célpontjává válik.

Mindeközben Rozsenko ezredes, az elit Árnyékbrigád veteránja a politikai játszmák sűrűjében találja magát, amikor a hírszerzés egykori vezetője segítségét kéri egy rejtélyes ügy felgöngyölítésében. A nyomozás során árulásra, összeesküvésre, orgyilkosokra, meglepő állatokra és állati meglepetésekre lel, miközben kénytelen segíteni annak, akit mindenkinél jobban gyűlöl a galaxisban: Christophe Becknek.

 

Dwayne Hudson (Valyon Tamás) regényével a Mysterious Universe egy kevéssé ismert korszakába, a kolóniaháborúk korába látogat el. Hamisítatlan, epikus űroperájában bátor katonák, kétszínű politikusok, ádáz orvgyilkosok és misztikus őslakosok csapnak össze, hogy végül lángba borítsák az egész galaxist.

Hasonló termékek
Adatok
Kiadás éve
2 019
Kötés
Papírkötés
Szerző
Dwayne Hudson
Kiadó
Tuan
Webáruház készítés