Kategóriák
Fizetési megoldás

Kedves Vásárlóink!

A kijárási korlátozás miatt könyvesboltunk 2020.04.11-ig zárva tart.

Webshopunk és a csomagküldés továbbra is üzemel.

Változások a webshopban

Elérhető lett a külföldi kiszállítás!

Romániába, Szlovákiába, Horvátországba, Ausztriába, Németországba, Csehországba, Lengyelországba, Angliába és Írországba elérhető lett a külföldi kiszállítás, részletek az ÁSZF-ben.

Tanúsítvány
SSL Certificate
Termék részletek


A ​D.O.D.O. felemelkedése és bukása

-30%
Rendelhető (várható kiszállítás 7-21 nap)
A ​D.O.D.O. felemelkedése és bukása
5 495 Ft
Akció: 3 847 Ft
Kezdete: 2020.03.18   Vége: 2020.04.30

Neal Stephenson, Nicole Galland: A ​D.O.D.O. felemelkedése és bukása

 • Kegyelmed az mennyeknek országába készűl, de lehet, hogy ott fele annyi se az csodáknak száma, mint az huszoneggyedik században.
   
  A mágia nem több, mint dajkamese gyermekeknek. Meg titkosügynököknek.
  Ugyanis a mágia nem létezik…
  Már.

  Pucér vikingek túszejtő akciója a Walmart mirelit-osztályán, kormányszervekbe beépülő boszorkányok, a mágiától megfiatalodott magyar szépség, Kárpáthy Erzsébet – köszöntlek a világban, amit a D.O.D.O. adott nekünk!

  Minden rendben volt, amíg Melisande Stokes nyelvész professzor le nem fordította a dokumentumokat, amelyek szerint a mágia igenis létező, működő jelenség volt 1851-ig. Meg is alakul a Diakrón Operációk Döntéshozó Osztálya, hogy építsenek egy szerkezetet, ami újra lehetővé teszi a varázslást, és annak segítségével többek közt az időutazást is.

  A kormány azonban megvonja az anyagi támogatást, pedig az egyre nagyobbra duzzadó szervezet működtetéséhez pénzre van szükség. Sok pénzre. Ezt a múltban elrejtett, a jelenben kiásott ereklyék értékesítésével kívánják előteremteni. De ez nem olyan egyszerű, mint ahogy elképzelik. Mert ha belepiszkálsz a múltba, sosem tudhatod, mivé alakul a jövő...

  Ez az egyedi, humorral és nyelvi leleménnyel átitatott fantasztikus regény a sokszorosan díjnyertes, és New York Times sikerlista-vezető Neal Stephenson műveire jellemző őrült komplexitást és ötletességet ötvözi Nicole Galland közvetlen, emberközeli stílusával.

 • Oldalszám
  664 oldal
  Kötés
  Keménytáblás
  Szerző
  Neal Stephenson - Nicole Galland
  Kiadó
  Fumax
  Státusz
  Rendelhető (várható kiszállítás 7-21 nap)    
Webáruház készítés